“Jeg har fået mod på at fortsætte mit job og redskaber til min personlige udvikling. Og så undgik jeg at melde mig syg.

Det er fantastisk med sparring fra en person udefra, der er uddannet til at coache medarbejdere. Der bliver skabt et fortroligt rum, hvor der er fokus på en selv, og man får mulighed for at kigge lidt indad. Mine Stress-symptomer er forsvundet, og jeg har fået min arbejdsglæde og energi tilbage,”
Helle, medarbejder, Solrød Kommune

“Jeg har gennem årene arbejdet med at udvikle mig, været på diverse kortere kurser og læst en del selvudviklingsbøger. Intet af dette har rykket og hjulpet mig på samme måde som coachingforløbet hos Sisse.

Jeg ved, at det har gjort en kæmpe forskel for min livskvalitet og jeg havde ikke været den samme person uden. Jeg er kommet frem til, at det er godt nok, at være den jeg er, og det er godt at være mig,”
Leder, børneinstitution, Hvidovre Kommune

“Meget positivt forløb, der har resulteret i øget selvindsigt. Det gav energi på en positiv måde, selvom det endte med at være helt grundlæggende svære spørgsmål, der blev omdrejningspunkt for samtalerne.

Sisse har virkelig empati og sans for, hvornår og hvordan hun stiller spørgsmål, der kan understøtte ens egen videre refleksionsproces. Hun forstod at tage udgangspunkt i, hvor jeg var i forvejen, men også at føre mig videre derfra,”
Leder, Gentofte Kommune

  • Individuel coaching af ledere
  • Coaching af ledelsesteamet
  • Coaching af medarbejderteamet
  • Coaching af medarbejdere
  • Coaching i forbindelse med stresshåndtering eller -forebyggelse til medarbejdere, ledere og teams