“Tænk at noget der er så skidt, kan blive til noget godt – og endnu bedre end før det blev skidt…

At man kan blive meget klogere på sig selv, og samtidig komme endnu længere end man turde håbe på. At “simple” modeller og redskaber kan gøre så stor en effekt, er svært at forstå lige til at starte med, men så bliver man SÅ meget klogere. Redskaberne jeg fik i mit stress-coaching forløb hos Sisse, vil jeg helt klart gøre brug af langt ud i fremtiden,” Nina Kjellerup, afd.leder og pædagog, Solrød Kommune

 

“Først og fremmest har jeg haft brug for at nogen udefra kunne sige, at det var ok at komme ud af huset og være aktiv.

Det har hjulpet mig meget at få opgaver, som jeg har arbejdet med og tænkt over mellem samtalerne. Forløbet hos Lifewise har givet mig overblik over, hvad der belaster mig, og hvordan jeg tackler det.

Jeg har øvet mig i at se styrkerne i de af mine værdier, som jeg førhen mente belastede mig. Og jeg har lært at skelne, mellem det jeg kan gøre noget ved, og det jeg ikke kan gøre noget ved,”
Henriette Hoffmann Andersen, pædagog, Solrød Kommune

 

“Jeg har fået mod på at fortsætte mit job og redskaber til min personlige udvikling. Og så undgik jeg at melde mig syg.

Det er fantastisk med sparring fra en person udefra, der er uddannet til at coache medarbejdere. Der bliver skabt et fortroligt rum, hvor der er fokus på en selv, og man får mulighed for at kigge lidt indad. Mine Stress-symptomer er forsvundet, og jeg har fået min arbejdsglæde og energi tilbage,”
Helle, medarbejder, Solrød Kommune

 

“Jeg har gennem årene arbejdet med at udvikle mig, været på diverse kortere kurser og læst en del selvudviklingsbøger. Intet af dette har rykket og hjulpet mig på samme måde som coachingforløbet hos Sisse.

Jeg ved, at det har gjort en kæmpe forskel for min livskvalitet og jeg havde ikke været den samme person uden. Jeg er kommet frem til, at det er godt nok, at være den jeg er, og det er godt at være mig,”
Annette Normind Bonibay, Leder, børneinstitution, Hvidovre Kommune

 

“Meget positivt forløb, der har resulteret i øget selvindsigt. Det gav energi på en positiv måde, selvom det endte med at være helt grundlæggende svære spørgsmål, der blev omdrejningspunkt for samtalerne.

Sisse har virkelig empati og sans for, hvornår og hvordan hun stiller spørgsmål, der kan understøtte ens egen videre refleksionsproces. Hun forstod at tage udgangspunkt i, hvor jeg var i forvejen, men også at føre mig videre derfra,”
Leder, Gentofte Kommune

  • Individuel coaching af ledere
  • Coaching af ledelsesteamet
  • Coaching af medarbejderteamet
  • Coaching af medarbejdere
  • Coaching i forbindelse med stresshåndtering eller -forebyggelse til medarbejdere, ledere og teams